VALPRESENTATIONEN med nummer tolv till Värmlands landstingsfullmäktige/region | Sverigedemokraterna i Värmland

VALPRESENTATIONEN med nummer tolv till Värmlands landstingsfullmäktige/region

VALPRESENTATIONEN med nummer tolv till Värmlands landstingsfullmäktige/region

12. Anne-Louise Kron, 61, Civilekonom/Egen företagare, Grums

Jag är civilekonom med internationell inriktning och har arbetat med försäkringar både nationellt och internationellt genom Skandia och Trygg Hansa. Jag är också utbildad tandsköterska och arbetade inom folktandvården i Karlstad 1973-1981, innan jag läste på Handelshögskolan. Jag har även varit platschef på ett Bonnierföretag inom postorderbranschen. Som egen företagare driver jag en handelsagentiur och webshop.

Politiska hjärtefrågor är äldrepolitik och pensioner, som jag också har erfarenhet av genom min arbetsbakgrund.